MARKNADSFÖRING

En smartare kommunikationsbyrå!

Nya hemsidor

Starfields erbjuder dig webbplatser och webbutveckling med hjälp av kostnadseffektiva och användarvänliga verktyg som bygger på öppen källkod. Starfields styrka ligger i att vi kan hjälpa dig skapa den där enkla, stilrena och användarvänliga webbplatsen du så länge önskat.

Modernisering av befintlig hemsida

Är din hemsida trött och sliten? Ge din befintliga hemsida en välbehövlig re-design både till form och innehåll! Genom att låta oss modernisera din hemsida blir den både snabbare och mer användarvänlig. Givetvis ser vi även till att din nya hemsida ser bra ut i moderna smartphones och läsplattor!

E-handel

Förbättra dina möjligheter att tjäna pengar! En hemsida skall tjäna pengar åt dig. Den skall också vara ett hjälpmedel som underlättar lagerhantering och daglig verksamhet. En hemsida skall vara mer än ett ett platt skyltfönster där dina kunder inte kan interagera. En E-butik som Starfields utvecklar är enkel att förstå och drivs utan förkunskap.

Webbhotell, e-post och domän

Webbhotell i världsklass! För dig som söker efter ett webbhotell till din domän och en bra E-postlösning, erbjuder vi ett prisbelönt webbhotell som är skalbart efter ditt behov. Du samlar dessutom allting hos en och samma leverantör och slipper dela upp dina kostnader på flera olika leverantörer – vilket sparar både tid och pengar!

Trycksaker

Hög kvalité till lågt pris! Med ett urval av de mest vanliga trycksakerna som ett företag kan tänkas behöva, kan Starfields genom kända underleverantörer, lokalt såväl som utomlands, ge ditt företag ett svårslaget pris på dina nya trycksaker. Något som uppskattas stort av våra kunder.

Hjälp med sociala medier

Med vår tjänst WebbAssist får du personlig närvaro i sociala medier med din alldeles egna WebbAssistent. Vi är experter på Facebook. Vi är experter på Instagram. Och vi älskar att kommentera, posta och dela. Vi ser till så att du finns i “bruset” där den nya marknaden finns. Där dina kunder finns.

SEO

Google är den nya telefonkatalogen! Låt Google tillsammans med andra sökmotorer driva dina kunder till dig. Starfields har specialistkompetens inom sökmotoroptimering (SEO) och hjälper idag företag runt om i landet med att förbättra sina placeringar i sökmotorer.

DIGITAL MARKNADSFÖRING

WHC är återförsäljare av Starfields produkter och tjänster. Starfields som kommunikationsbyrå arbetar med både små och stora företag över hela landet. Deras produkt- och tjänsteportfölj är stor – och bland gemensamma kunder finns alltifrån kungligheter till välkända varumärken ner till många små och mindre företag. Helt klart är vi tillsammans med Starfields, är specialister på att göra digitala lösningar och reklam, som syns och hörs.

WHC kan genom Starfields leverera bland annat användarvänliga och funktionella hemsidor med snygg design, ren programmering och specialanpassade funktioner till din närvaro online, filmproduktioner, reklamkampanjer, nyetablerade projekt och tjänster, hjälpa till med korta som långa projekt inom marknadsföring eller bara ge dig som kund allmän rådgivning för att öka din försäljning och stärka ditt varumärke genom rätt marknadsföring. Rätt reklam säljer. Och rätt digital närvaro ökar dina chanser att lyckas. Inget uppdrag är för litet eller för stort.

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT FÖR DIGITAL MARKNADSFÖRING?

FYLL I KONTAKTFORMULÄRET NEDAN SÅ ÅTERKOMMER VI TILL DIG!

Ny hemsidaModernisering av hemsidaE-handelTrycksakerSociala medierSEOWebbhotell